UEFA flakaresh Serbisë për Kosovën

auto_1-3-310x2051499767644.jpg

Asociacioni më i lartë i futbollit evropian, UEFA nuk duron edhe aq shumë fyerjet e provokimet e tifozëve serb që bëjnë nëpër stadiume ndaj Kosovës.

“UEFA është mafi, Kosova është Serbi”, shkruante në transparent, i cili do të dënohet nga UEFA. Shtëpia e futbollit evropian pritet t’ia japë gjobën klubit dhe Federatës serbe prej 50 deri në 100 mijë franga dhe ta dënojë Zvezdën me një ndeshje pa shikues në garat evropiane. UEFA flakaresh Serbisë për Kosovën.

Komentet
Top