Vajza e Lyrical Son bëhet me dhomë të saj

auto_capturele1497013739.jpg

Reperi Lyrical Son ka kohë që është martuar dhe është bërë baba i një vajze që e ka quajtur Eva.

Ai dhe gruaja e tij Gresa, në llogaritë e tyre në Instagram, shpesh publikojnë pamje me të bijën, duke e ndarë me miqtë rritjen e saj.

E siç duket, ata po e konsiderojnë Evën mjaft të madhe që mund të fle e vetme.

Prandaj, çifti kanë rregulluar një dhomë për vajzën dhe ka qenë Gresa ajo që në Instagram ka hedhur video nga dhoma e cila është dekoruar edhe në detajet më të vogla!

Komentet
Top