Loading...

Vajza turke e mësoi Kur’anin përmendsh për tre muaj

2507023420XF6s4.jpg

Një vajzë turke 12-vjeçare arriti brenda tre muajve të mësoi tërë Kur’anin përmendësh.

Elif Uzin, e cila jeton në qytetin Karapinar në Konia, Turqi, përdori një metodë të veçantë për të mësuar Kur’anin përmendësh, njoftoi faqja e internetit të Departamentit të Çështjeve Fetare të Turqisë.

Ajo thotë se mësuesit e saj të Kur’anit në Qendrën Kur’anore Zafar në qytetin e saj më kanë ndihmuar shumë për të mësuar përmendësh Kur’anin në një kohë të shkurtër.

Motra më e madhe e Elifes, gjithashtu, e ka mësuar Kur’anin përmendësh, por ajo është bërë hafize, e mësoi Kur’anin përmendësh, për më shumë se tre muaj.

Elifja thotë se ajo tani më shumë kohë do t’i përkushtoi për reflektim mbi kuptimin dhe konceptin e Librit të Shenjtë, Kur’anit.

Vajzë e re turke gjithashtu është e prirur për të punuar më shumë për të mësuar gjuhën arabe.

Komentet

Leave a Reply

Top