Loading...

Vepra madhështore arti me objekte natyrore – FOTO

0-7.jpg

Një artist krijoi vepra madhështore me objektet që i gjeti rreth shtëpisë së tij.

Natyra është e bukur ashtu siç është, por artisti James Brunt është vazhdimisht duke gjetur mënyra të reja për ta bërë atë të duket edhe më tërheqëse.

James është artist i cili krijon vepra arti duke përdorur objekte natyrore që ai gjen rreth shtëpisë së tij në Yorkshire të Anglisë dhe ndërlikimi i tyre do t’ju mahnitë.

Nga shkëmbinjtë dhe degët në gjethe dhe madje edhe manaferrat, Brunt organizon materialet në spirale, qarqe koncentrike dhe modele të tjera të hollësishme, transmeton rtv21.tv.

James rregullisht fotografon punën e tij dhe përveç shikimit të imazheve në mediat sociale, ndjekësit e tij janë gjithashtu të mirëpritur të bashkohen me të gjersa ai punon.

Komentet
Top