Vetëdigjet një femër në qendër të Shkupit – FOTO +18

sssssssss.jpg

Vajza ia ka vënë flakën vetes në parkun e qytetit në Shkup, sot në ora 13. Sipas informatave vajza ishte e moshës 25 dhe 30 vjet.

Incidenti ka ndodhur në afërsi të restorantit “Balkanika”.

Identiteti i vajzës është i panjohur.

Edhe pse së shpejti arriti ekipi i urgjencës, mjekët nuk arritën ta ndihmojnë atë. Mjeku nga ekipi i urgjencës konstatoi vetëm vdekjen se saj.

ssssssss1

sssssssssss2

Komentet

Leave a Reply

Top