Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

komandant-shqiponja.jpg

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.

Ky është epilogu i seancës së sotme në Gjykatën e Kumanovës.

Avokatët nuk dëshiruan të flasin ndërsa pritet që deklarata të japin familjarëve të komandant Shqiponjës.

Lulzim Aliti, familjarë i Komandat Shqiponjës tha se për ta kjo është vrasja e dytë e Komandant Shqiponjës.

“Janë të zhgënjyer tej masa por deri në një far mënyrë ka qenë i pritur një vendim i tillë, pasi Prokurori ka qenë ish pjesëtarë i BDI-së dhe ai nuk ka mundur të merr një vendim të drejtë, ngase edhe vet ai është i politizuar”, ka thënë Lulzim Aliti.

Komentet
Top