Loading...

Veturat më të shtrenjta për vitin 2018

auto_2018-lamborghini-huracan-performante-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676795-s-original1515342620.png

Çdo vit, kompani si Lamborghini, Ferrari, Aston Martin konkurrojnë për të bërë një makinë më të çuditshme, për të cilën nuk pyetet çmimi dhe konkurrenca rritet më tej nga prodhuesit më pak të njohur të pavarur.

Ju paraqesim listën prej dhjetë veturave më të shtrenjta për 2018, ndër të cilat “më e lira” është me vlerë të paktën një milion dollarë, transmeton KP:

10. McLaren Senna 1 milion dollarë

9. Arash AF10 Hybrid 1.2 milion dollarë

8. Mazzanti Evantra Millecavalli 1.2 milion dollarë

7. Zenvo TS1 1.9 milion dollarë

6. Koenigsegg Regera 2 milionë dollarë

5. Ferrari LaFerrari Aperta 2.2 milionë dollarë

4. Pagani Huayra Roadster 2.4 milionë dollarë

3. Bugatti Chiron 2.7 milionë dollarë

2. Aston Martin Valkyrie 3.2 milionë dollarë

1. Lamborghini Veneno Roadster 4.5 milionë dollarë

Komentet
Top