VIDEO/ Dasëm shqiptare, 53 mijë franga bakshish dhëndrit

1-9-780x439.jpg

Kësisoj, në një aheng të mbajtur në qytetin e Ferizajt, ka bërë që të sapomartuarit të shpërblehen me mijëra franga zvicerane.

Tradita e dasmave shqiptare është edhe dhënia e parave dhe dhurata të ndryshme për çiftet.

Kësisoj, në një aheng të mbajtur në qytetin e Ferizajt, ka bërë që të sapomartuarit të shpërblehen me mijëra franga zvicerane, shkruan Indeksonline.

Në këtë video shihen 53 mijë franga të vendosura tek i sapomartuari i familjes Selimi.

Komentet
Loading...
Top