Loading...

VIDEO/ Ja se si BMW shkatërron veturat e pa shitura

auto_shka1486565881.jpg

Është e dhimbshme kur shikon këto vetura të reja të shkatërrohen.

BMW ka një fabrikë ky shkatërrohen dhe riciklohen veturat e pa shitura, ato me defekte, veturat e kthyera apo të ndërruara me vetura të reja apo edhe vetura të cilat për ndonjë arsye duhet të shkatërrohen. Në videon e mëposhtme, mund të shihni kujdesin ndaj ambientit dhe precizitetin e inxhinierisë gjermane.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media