Loading...

VIDEO, nga aksioni policor në Malinë

0192.jpg

Dje që nga orët e hershme të mëngjesit, gjegjësisht nga ora 3 pas mesnata dhe gjatë tërë ditës, policia e Maqedonisë ka kryer një aksion të madh policor në fshatin Malinë, malësia e Karadakut të Shkupit.

Njësite speciale të policisë janë futur në këtë fshat dhe kan kryer bastisje të shtëpive, me preteks kërkim të armëve të marra nga stacioni policor në Goshincë.

Më poshtë mund të shikoni videon nga aksioni policor në Malinë sipas versionit të MPB-së ku janë gjetur armë dhe uniforma të UÇK-së, ndërsa janë arrestuar dy shqiptarë./Shqipmedia

Komentet

Leave a Reply

Top