VIDEO nga rrëzimi i avionit me futbollistët brazilian

pamje-640x380.jpg

Në internet është paraqitur një video nga momenti i rrëzimit të avionit me futbollistët brazilian. Sipas të dhënave të fundit nga mediat botërore, vetë 13 persona kanë mbijetuar. Në avionin ka pasur 72 futbollistë dhe nëntë anëtarë të ekuipazhit.

Një tragjedi e vërtetë po cilësohet nga mediat vendase dhe më gjerë teksa ka vetëm 13 të mbijetuar nga ekipi brazilian i Chapecoense që do të luante finalen e turneut miqësor në Medelin ndaj Atletico Nacional.

Komentet
Top