Loading...

VIDEO/ Shikoni si prodhohet WV Golf 7..

maxresdefault-8.jpg

VW Golf është vetura më e shpeshtë që shihet në vendin tonë, por a e keni ditur se si prodhohet ky model nga Volkswagen?Aty mund të shihni të gjithë procesin e ndërtimit që nga ndërtimi i trupit si dhe bashkimi i këtyre pjesëve për të formuar produktin final.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media