VIDEO shokuese nga një shkollë e Kosovës: Nxënesit shajnë profesorin

auto_zera-650x358_1489602029-80604581489602736.jpg

Një video shokuese që po qarkullon në rrjetet sociale, tregon gjendjen e rëndë që mbretëron në arsimin e Kosovës.

Në këtë video, nxënësit nuk e lënë profesorin që ta mbaj orën si duhet, duke krijuar zhurma të tmerrshme, ku në disa raste nxënësit e shajnë profesorin duke iu drejtuar me fjalët fyese.

Nuk dihet se kur dhe ku është bërë videoja, por ajo që shihet këtu është tmerruese, e paparë në shkolla.

Komentet
Top