Loading...

VIDEO/ Ujku “ringjallet” për t’u hakmarrë ndaj gjahtarit

5a7ae0f308f3d995358b4567.jpg

Në rrjet është publikuar një video që tregon një ujk të shtrirë në borë (në pamje të parë i ngordhur), që ngrihet dhe sulmon gjahtarin.

Në videon e realizuar në stepat e Kazakistanit, mund të shihen disa gjahtarë me çifte që i afrohen ujkut të plagosur. Kur njeri prej tyre e qëllon me shkelm, ujku ngrihet dhe sulmon “agresorin”.

Videoja nuk tregon se si përfundoi e gjithë situata, por në fund të saj dëgjohen të qeshurat e gjahtarëve.

Komentet
Top