Vjen reagimi i parë i Barcelonës për shortin kunder Juventus

barcelona-river-650x358.png

Reagimi i parë nga klubi i Barcelonës për shortin e Ligës së Kampionëve vjen nga zëvendës-presidenti i klubit, Jordi Mestre.

“Kemi respekt të madh për Juventusin. Dani Alves luan për ta dhe ne kemi shumë respekt për të”; ka deklaruar Mestre

Komentet
Top