Loading...

Volkswagen: Nuk do të prodhojm më vetura dizel

volkswagen-tdi_1469089684-81213.jpg

SKANDALI I FUNDIT NGA VOLKSWAGEN ME VETURAT DIZEL DHE RREGULLAT STRIKTE NGA QEVERIA KANË BËRË QË KJO KOMPANI TË MARR NJË VENDIM SHUMË TË RËNDËSISHËM PËR TË ARDHMEN E SAJ.
Volkswagen ka njoftuar se ka për qëllim të koncentrohet në një të ardhme më të ndritur miqësore me ambientin dhe se do të punojnë në këtë drejtin në 10 vitet në vazhdim, transmeton Express. Këto plane do të aplikohen në tregun e veturave në SHBA, treg ky ku është prekur më së shumti nga skandali i Volkswagen.

Ky plan përjashton veturat me naftë dhe pjesë e kësaj është prezantimi i 30 modeleve të reja elektrike nga të cilat do të prodhohen 2-3 milion vetura.

Hinrich Woebcken, drejtues i Volkswagen Group of America ka thënë se Volkswagen nuk do ti kthej më në treg veturat e pastra dizel.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media