Loading...

Vulat e reja në katastrën e Tetovës vetëm në gjuhën maqedone! (FOTO)

katastra-800x445-1-696x387.jpg

Vulat e reja në katastrën e Tetovës vetëm në gjuhën maqedone. Me ligj denohet çdo institucion, që nuk respekton ligjin për gjuhët.
Si është e mundur kërkesat dhe vula e re e katastrës së Tetovës vetëm në gjuhën maqedone?!

Kërkojmë të respektohen ligjet e shtetit, njëkohsisht kërkojmë nga organi përkatës ta ndrojë vulën, njëkohsisht edhe kërkesat për palët të bëhen në dy gjuhë, thuhet në reagimin e ASH-së dega Tetovë.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media