Xhesika e O Sa Mirë nuk është aq seksi, shikojeni pa montazhë

auto_Arta-Nitaj-11496920992.jpg

Arta Nitaj është bërë e famshme me rolin e saj si “Xhesika” në serialin “O sa mirë”.

Që nga ajo kohë është bërë e njohur më shumë për dukjen e saj seksi. Por Xhesika është demaskuar nga një fotografi e publikuar nga faqja “Vipat e Bllokut”.

Në pjesën e belit dhe këmbëve shihet qartë se është përdorur fotoshopi dhe se Arta nuk është e njëjt siç duket në foto.

Komentet
Top