Zaev: Me ose pa Venedikun, gjuha shqipe do të shkoj në Kuvend – VIDEO

Zoran-Zaev_30.jpg

Kryeministri Zoran Zaev paralajmëron se me ose pa mendimin e Komisionit të Venedikut, ligji për gjuhën shqipe do të hyjë në Kuvend. Sipas Zaevit ligji mund të miratohet, ndërsa i njëjti të hyjë në fuqi pas mendimit të marr nga Komisioni i Vendeikut. I pyetur për obstruksionet e mundshme që mund të burojnë nga VMRO- ja opozitare në lidhje me ligjin e shqipes, Zaev deklaroi se opozita e ka shansin historik të plotësojë premtimin, për afrimin dhe ndërtimin e raporteve me shqiptarët.

Komentet

0 thoughts on “Zaev: Me ose pa Venedikun, gjuha shqipe do të shkoj në Kuvend – VIDEO”

  1. Xhemazija says:

    Shume budall eshte be ky, shume i ngrohet eshte, nese ke pare mund te angazhojsh ekipe private te hulumtuesve nga amerika me cmim prej 10.000 dollareve! Cfar jane 10.000 dollare per nje pacaver si ti? Per nje nate i fitojsh ti te shtrati i gruevskit!

    Te gjtha deshmite, qofte nga FBI nga CIA apo nga Obama ne gjykatat sllavo maqedonase kane nje peshe shume te vogel!

Top