Zbulohet shifra e shitjes së Milanit nga Berlusconi

berlusconi-milans-660x330.jpg

Milan është shitur për 740 milionë euro në total, ku prej tyre ishin 220 milionë borxhe, të cilat duhet t’i shlyej kompania e re.

Konserciumi kinez me në krye biznesmenin Yonghong Li, janë tashmë pronarët e ri të klubit.

“Fininvest ju njofton se klubi i është shitur Rossoneri Sport Investment Lux dhe ata tani kanë në pronësi 99.93 për qind të aksioneve të AC Milan”, thuhet në njoftimin zyrtar

Komentet
Top