Loading...

Zëdhënësi i Shkëndijës preferon “Makedonski Sport” para mediave shqiptare

makedonskisport.jpg

Zëdhënësi i Shkëndijës Faton Zylbehari i cili famën e kirjoi nga dështimet e tij pikërisht nga lajmet e portalit Shqipmedia e jo nga puna e tij si gazetar që nuk ka sukses ka do që të shkojë.

Sot portali Shqipmedia do të ju përcjell skandalin e rradhës të këtij përgjëgjsi për informim të klubit të Shkëndijës i cili përveç zërit të mirë punët nuk i ka të mira.

Ishtë mbrëmë një titull tepër ofendues dhe nënçmues i gazetës sportive maqedonase “Makedonski Sport” ( shiko fotot lart) e publikuar në Facebook e cila iritoi tej mase tifozët e Shkëndijës por edhe shqiptarët në përgjithësi. Por kjo nuk do të ishte tragjike pasi ne jemi mësuar me tituj të këtyre mediave maqedonase por ajo që e bën tragjike këtë fakt është afërsia e zëdhënësit të Shkëndijës Faton Zylbehari me këtë gazetë maqedonase. Të gjitha lajmet ekskluzive ( transferet, deklaratat ) kjo gazetë i merr pikërisht nga ky përgjegjës për mediumet. Që të jetë “dashuria” më e fortë mes tyre Faton Zylbehari si përgjëgjës për faqjen oficiale të Shkëndijës në Facebook ka pëlqyer në emër të Shkëndijës faqjen e gazetës që ofendon dhe nënçmon “Makedonski Sport” ( Shiko fotot poshtë). Aty nuk gjendet asnjë portal shqiptar që përcjell vazhdimisht lajmet e Shkëndijës. Pas interesimit tonë KF Shkëndija ka larguar faqen e Makedonski Sport por ne ishim më të zotët dhe fotografuam paraprakisht “dashuriçkën” me Makedonski Sport.

Kur një kohë më parë portali Shqipmedia tentoi të intervistojë dy talentët e Shkëndijës Enur Totre dhe Ersen Fetahi, ishte ky zëdhënës që u’a ndaloi të jepnin intervistë për portalin Shqipmedia.

Mos harrojmë mosakreditimin e portaleve shqiptare në ndeshjet ndërkombëtare të Shkëndijës, ku ishte pikërisht ky Faton Zylbehari i cili nuk i harronte këta portale maqedonase që vjellnin vrerë kundër Shkëndijës, bile nuk harronte të merrte as familjen e vet në tribuna.

Faton t’u ka mbush kupa! Vetëm një njeri pa ndërgjegje vazhdon të qëndrojë aty ku je ti./Shqipmedia

Makedonski Sport e preferuara e Faton Zylbeharit

Makedonski Sport e preferuara e Faton Zylbeharit

Shoku i pandashem i Faton, Stenio Junior jep deklarata per Makedonski Sport

Shoku i pandashem i Faton, Stenio Junior jep deklarata per Makedonski Sport

Portali qe shan me nene dhe babe shqiptaret, Sportmedia preferohet tek Shkendija para Shqipmedia.com

Portali qe shan me nene dhe babe shqiptaret, Sportmedia preferohet tek Shkendija para Shqipmedia.com

Komentet

Leave a Reply

Top