Zeka: Ja të bëmat e Sasho Mijallkovit në Kosovë! (VIDEO)

auto_milaim-zeka-1077x6361493836222-640x378-1.jpg

Gazetari dhe kandidati për deputet i NISMA, Milaim Zeka në debatin e djeshëm në RTK në kuadër të fushatës zgjedhore ka folur për implikimin e ish-shefit të shërbimit sekret Sasho Mijallkov në Kosovë. Ai ka thënë se Mijallkov ka gisht në dhënien e dhjetëra diplomave shkencore.

“Do të dalin fakte që njerëz përmes Sasho Mijallkov kanë marrë diploma në Maqedoni, besa edhe doktoratura”, theksoi Milaim Zeka. Sipas tij, kjo po hetohet nga EULEX.

Nga minuta e 23:10

Komentet
Top