Loading...

Zgjedhjet në Maqedoni do të shtyhen në vjeshtë?

13177731_930527223735640_3797480484329762200_n.jpg
Katër partitë kryesore politike deri të premten do të arrijnë zgjidhje për shtyrjen e zgjedhjeve për në shtator ose tetor. Kjo bëhet e ditur nga portali Plusinfo nga burime partiake.
Propozimi do të rrjedhë nga njëra parti politike nënshkruese e Marrëveshjes së Përzhinës, e cila do të shtrojë në tryezë shtyrjen e zgjedhjeve dhe jo mbajtjen e tyre më 5 qershor, por edhe heqjen e vendimit të faljes nga presidenti Ivanov. gazeta “sloboden Pecat” ka thumbuar lajmin duke shkruar se: Njëherë duhet bërë ajvarin pastaj zgjedhjet ) foto lartë ).
Katërshja e partive po shqyrton disa propozime dhe opsione për zgjidhjen e krizës dhe arritjen e një kompromisi.
Komentet

Leave a Reply

Top