Loading...

Zgjidhet dilema e ngjyrës së fustanit – VIDEO

7448_270215190758957_985x698-1.jpg

A e shihni fustanin në foto me ngjyrë bardhë dhe ari apo kaltër e zi?

Ky fustan ka “shpërthyer” sot gjithë internetin, pasi që është bërë një temë e mbarë botës.

Kjo për faktin se ai shihet në dy perspektiva dhe disa njerëz e shohin si bardhë e ari, e disa si zi e kaltër.

Kjo çështje ka shkuar aq larg, sa që edhe shkencëtarët nuk kanë mundur të pajtohen për ngjyrat.

Ky debat ka tërhequr edhe figurat më të mëdha të showbizit e politikës në botë, që e kanë komentuar ngjyrën e fustanit. Edhe mediat e huaja kanë bërë artikuj të shumtë duke analizuar këtë punë.

Më në fund është konstatuar se ngjyrat kaltërt-zezë janë ngjyrat e fustanit. Videoja më poshtë sqaron më konkretisht.

7448_270215190758957_985x698

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media