Zv/kryeministri Halili: Nderuam këtë datë historike, lavdi dëshmorëve të kombit

17309281_605070849697748_1955015146912777648_n.jpg

Në manifestimin “Pranvera e dinjitetit” të mbajtur në fshatin Sellcë të Tetovës, i pranishëm mes shumë figurave ishte dhe zv.kryeministri Dr. Festim Halili.

“Në Kalanë e Lirisë në Sellcë. sot shënohet Pranvera e 16-të e Dinjitetit. Ish-komandantë, ish-ushtarë e funksionarë nderuan këtë datë historike për shqiptarët duke përkujtuar dëshmorët, bashkëluftëtarët e tyre dhe anëtarët e familjeve të sakrificës së vitit 2001. Lavdi dëshmorëve të kombit”, shkruan mes tjerave në komentin e tij pas mbarimit të manifestimit, zv.kryeministri Festim Halili.

Komentet
Top