Sport Te rejat


Ekonomi

Goditet biznesi kosovar: Në Shqipëri birra PEJA duhet të paguajë 1.7 mln $ shtetit

Goditet biznesi kosovar: Në Shqipëri birra PEJA duhet të paguajë 1.7 mln $ shtetit

Kontrolli i Lartë i Shtetit zbulon se birra “Peja” ka mashtruar autoritetet doganore të Shqipërisë duke fshehur mbi 1.7 milion dollarë taksa. Sipas KLSH, ngjarja ka ndodhur në vitin 2015, kur kompania …

Bulevard

LABORATORET “BELL”: “Fabrika” që krijoi botën moderne

LABORATORET “BELL”: “Fabrika” që krijoi botën moderne

Tranzistorë, radarë, kompjuterë, bateri diellore… Pothuajse të gjithë pajisjet e sotme hi-tech kanë lindur në laboratorët e New Jerseyt. Ku, siç tregohet në një libër, studiuesit kishin gjeninë, kohën, …

Show Biz

Vazhdon miqësia mes dy aktorëve të njohur të “Titanicut”

Vazhdon miqësia mes dy aktorëve të njohur të “Titanicut”

Ata formuan një miqësi të ngushtë pas roleve në filmin e famshëm “Titanic” në vitin 1997. Leonardo Di Caprio dhe Kate Winslet kanë vërtetuar se miqësia e tyre është po aq e fortë edhe pas 20 …

Superseksi: Kjo prezantuese moti di si t’i ngrejë temperaturat

Superseksi: Kjo prezantuese moti di si t’i ngrejë temperaturat

Kur ajo prezanton motin, të gjithë e kanë mendjen më shumë tek format e saj. Ka një arsye të fortë se përse teleshikuesit hutohen nga Sol Perez. Ajo është një nga femrat më të bukura në industrinë …

Top